joi, 21 mai 2009

Pizza Venezia, pizza cluj napoca, comanda pizza cluj napoca

Pizzeria Venezia din Cluj-Napoca iti prezinta peste 50 de sortimente de pizza, retete clasice si specialitati ale bucatarului, toate in pagina dedicata meniului Pizza.

Viziteaza si pagina dedicata pastelor, salatelor si deserturilor. O sa descoperi retete originale si prajituri care garantam ca te vor incanta. Nu ezita, comanda de la Pizzeria Venezia, vom fi promti si mancarurile gustoase.

"Antica Pizzeria Port’Alba" a fost prima pizzerie din lume, deschisa in 1830 in Italia, Pizzeria Venezia la Cluj-Napoca duce traditia mai departe preparand pizza la Cluj-Napoca dupa retete traditionale dar si specialitatile bucatarului.

La inceput a fost doar un blat uns cu pasta de tomate servit in suburbiile oraselor din cizma, a devenit simbol national prin Margherita, special creata sa fie tuturor accesibila si sa redea culorile drapelului Italian.

Pizzeria Venezia din 2003 la Cluj-Napoca inseamna acum peste 50 de sortimente de pizza, retete traditionale de paste, Spaghetti si Penne, salate proaspete si aromate, dar si specialitati dulci.

Pentru livrarile la domiciliu nu va fi folosita niciodata gondola insa preparatele sigur iti vor lasa gura apa!


Share/Bookmark

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu