sâmbătă, 12 martie 2011

Propunere proiect amenajare gradina


Orice gradina poate sa devina un loc de relaxare sau o oaza de verdeata.
"Ce-i prea mult strica si ce-i putin nu ajunge" am putea spune cand incercam sa amenajam gradina, nu trebuie sa uitam niciodata ca numai ce ne dorim ne face fericiti, iar ideile vin din noi insine, culorile florilor si plantelor ne aduc bucurie si zambet pe chipurile noastre.
Cu totii stim ca e foarte simplu de intretinut o gradina in care nu exista decat 90% pavaj si in rest cateva plante, insa in timp vom realiza ca nemultumirea vine din modul cum arata gradina.............nimica nu se compara cu o gradina plina de culoare si verdeata iar munca depusa v-a fi rasplatita in timp.
In urma unei rugaminti si solicitari, a unei mari admiratoare, pentru reamenajarea gradinii am incercat sa tin cont de cerinte, de putina armonie si jocul de culori dintre plante.
Mai jos se pot vedea cateva poze cu gradina/curtea in acest moment pe care o asteptam cu totii sa  o vedem in urma sugestiilor facute.
Vine primavara si incep sa apara bulbii de sub stratul de zapada, pomii, trandafirii si alte plante sa isi desfaca mugurii dand viata gradinii dvs.
Gradina primavara este sursa noastra de energie pentru intregul an.

Share/Bookmark

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu